معرفی فرصت‌های شغلی به دانش‌آموختگان نخبه دانشگاه تهران

فرم معرفی فرصت شغلی
  • 0
  • صاحبان محترم مشاغل و کارآفرینان گرامی از شما دعوت می‌شود برای معرفی موقعیت‌های شغلی مورد نیاز خود به دانش‌آموختگان نخبه دانشگاه تهران و استفاده از ظرفیت‌های آنان در جهت بهبود کسب و کار خود این فرم را تکمیل نمایید. بعد از تکمیل فرم در صورت موفق بودن ارسال اطلاعات، یک کد پیگیری به شما اختصاص داده خواهد شد که در مراحل بعدی می‌توانید با استفاده از این کد از وضعیت آگهی خود مطلع شوید. پس از انجام پیگیری‌های لازم و اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده در فرم پیش رو، این فرصت شغلی از طریق وبسایت و کانال رسمی در فضای مجازی و در موارد مورد نیاز از طریق ارسال پیام به دانشجویان و دانش‌آموختگان مورد نظر اطلاع رسانی خواهد شد. همچنین لطفاً پس از جذب افراد واجد شرایط و تکمیل ظرفیت، مراتب را از طریق آدرس ایمیل alumni.info@ut.ac.ir جهت حذف آگهی به ما اطلاع دهید. نحوه ویرایش و تصحیح اطلاعات وارد شده (در صورتی که بعد از دریافت کد پیگیری متوجه شدید قسمتی از اطلاعات را ناقص یا اشتباه وارد نموده‌اید): به دلیل اینکه این فرم پس از تکمیل و صدور کد پیگیری قابل ویرایش نمی‌باشد، از شما درخواست می‌شود به منظور ویرایش و تصحیح اطلاعات وارد شده مراحل زیر را انجام دهید: ۱- ثبت مجدد اطلاعات کامل ویرایش شده در سایت و دریافت کد پیگیری جدید ۲- ارسال مشخصات و کد پیگیری قبلی برای این اداره (به آدرس alumni.info@ut.ac.ir ) به منظور حذف آن توسط مدیریت سایت (لطفاً در ایمیل مساله حذف کد پیگیری را ذکر نمایید.) صاحبان محترم مشاغل می‌توانند برای اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط ارسال آگهی اشتغال یا در صورت بروز مشکل با شماره تلفن ۶۱۱۱۲۸۹۵-۰۲۱ (اداره دانش‌آموختگان حوزه ریاست و روابط عمومی) تماس حاصل نمایند.
    1
  • 2
  • مشخصات فرد ارسال کننده آگهی
    3
  • اطلاعات فرد ارسال کننده آگهی برای هماهنگی‌های بیشتر مورد نیاز است و می‌تواند در متن آگهی نمایش داده نشود.
    4
  • آیا مایل هستید نام ارسال کننده در آگهی نمایش داده شود؟*
    بله
    خیر
    5
  • نام*
    6
  • نام خانوادگی*
    7
  • ایمیل‌شخص‌ارسال‌کننده*آدرس صحیح ایمیل
    8
  • شماره‌تماس‌شخص‌ارسال‌کننده*بهتر است شماره ثابت محل اشتغال باشد. این شماره جهت انجام هماهنگی‌های بعدی استفاده خواهد شد.
    9
  • سمت*ارتباط فرد ارسال کننده آگهی با محل اشتغال معرفی شده
    10
  • 11
  • مشخصات محل اشتغال اعلام شده
    12
  • نام محل اشتغال*
    13
  • وابستگی محل اشتغال*
    14
  • اطلاعات تماس محل اشتغال*شماره تماس یا ایمیل یا وبسایت
    15
  • آدرس محل اشتغال*لطفا شهر محل اشتغال را هم ذکر کنید.
    16
  • 17
  • مشخصات دانشجویان یا دانش‌آموختگان مدنظر
    18
  • وضعیت*یکی یا بیشتر انتخاب کنید
    در حال تحصیل
    فارغ‌التحصیل
    19
  • مقطع تحصیلی*یکی یا بیشتر انتخاب کنید
    کارشناسی
    کارشناسی ارشد
    دکتری
    20
  • رشته تحصیلی و گرایش‌های مورد نیاز*
    21
  • حداقل سابقه کار و یا تخصص مورد نیاز*
    22
  • توضیحات تکمیلی*هر گونه توضیحات تکمیلی در مورد وضعیت و شرایط اشتغال نام برده و یا شرایط آگهی
    23
  • 24
  • ایمیل یا راه ارتباطی دیگر جهت ارسال رزومه*در صورت نیاز متقاضیان رزومه خود را به این ایمیل (یا راه ارتباطی) ارسال خواهند نمود.
    25
  • فایل متن آگهی*بهتر است فایل متنی یا عکس بارگذاری شود. (در صورتی که بیش از یک فایل قرار است ارسال شود، همه فایل‌ها به صورت zip در این قسمت بارگذاری شوند.) بارگذاری فایل
      26
    • لطفا در صورت تمایل نحوه آشنایی خود با ما را در این قسمت ذکر نمایید.*آشنایی از طریق فراخوان در سایت دانشگاه، از طریق دریافت ایمیل و ...