سومین جلسه هیات مدیره کانون دانش آموختگان دانشگاه تهران برگزار شد.

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۲۰۱۶ اخبار

سومین جلسه هیأت مدیره کانون دانش‌آموختگان دانشگاه تهران در تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۹۹ با حضور ۱۳ نفر از اعضا برگزار گردید. در این جلسه، نحوه تعامل کانون‌های در حال تأسیس دانشکده / پردیس‌ها با کانون دانشگاه بحث شد و تاکید گردید که کانون‌های تازه تأسیس دارای هویت مستقل بوده و عملکرد آنها در چهارچوب اساسنامه کانون مرکزی است. از جهت مالی نیز کانون مرکزی تسهیلاتی را فراهم خواهد آورد تا کانون‌های زیرمجموعه به طور مستقل به فعالیت‌های خود بپردازند. در ادامه، اساسنامه تیپ تهیه شده توسط کارگروه تشکیلات برای ایجاد کانون‌های دانشکده / پردیس‌ها بررسی گردید و مواردی از آن اصلاح شد. به منظور اجرایی شدن اهداف کانون، تشکیل کارگروه‌های روابط عمومی و عضویت نیز در اولویت برنامه‌های آتی قرار گرفت.