پروفسور نادر انقطاع، دانش‌آموخته فرهیخته دانشگاه تهران، برنده مدال علمی ۲۰۲۰ مؤسسه اسحاق نیوتن شد.

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۵ کد : ۱۳۳۲۸ اخبار
تعداد بازدید:۷۹۵

دکتر نادر انقطاع، دانشمند ایرانی به علت تحقیقاتش در زمینه الکترومغناطیس و نانوتکنولوژی برنده مدال علمی مؤسسه فیزیک اسحاق نیوتن سال ۲۰۲۰ شده است. مدال موسسه فیزیک اسحاق نیوتن هر سال به یک فیزیکدان که تحقیقات برجسته او افق این رشته علمی را گسترده‌تر کرده باشد اهدا می‌شود. تحقیقات وی در زمینه الکترومغناطیس، فراماده و برهم کنش‌های نور و ماده بوده است که موجب نگرشی جدید در این علم می‌شود.

دکتر نادر انقطاع متولد ۱۵ مهر ۱۳۳۴ در تهران می‌باشد. این فیزیکدان ایرانی-آمریکایی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی دانشکده برق دانشکده فنی دانشگاه تهران است. تحصیلات تکمیلی وی در مؤسسه فناوری کالیفرنیا آمریکا بوده است.

( ۶ )

نظر شما :