دانشآموخته دانشگاه تهران - ۱۴
دکتر احسان شاه قاسمی: انسان بدون دین، انسان پرآشوب و ناامنی است/ شبکههای اجتماعی ما را از واقعیت دور میکنند
دکتر احسان شاه قاسمی، استادیار دانشکده علوم اجتماعی و دانشآموخته دانشگاه تهران در پنجمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «رسانههای دیجیتال و آینده دانش و دین»، گفت: یکی از مسائلی که در ۵ سال گذشته در شبکههای اجتماعی به وجود آمده، مسئله الهیات مقدس است؛ الهیات خود مقدس میگوید که چرا باید خود را صرف دیگران کنی؟
او افزود: شبکههای اجتماعی توانستهاند این الهیات را تقویت کنند، زیرا شبکههای اجتماعی بر خلاف ادعایی که دارند ما را از واقعیت جدا میکنند.
شاه قاسمی تصریح کرد: در جهانی سخن میگوئیم که دین دائماً تحت تنش و پسروی است که باعث میشود تعدادی از افراد دین را رها کنند اما نیاز به دین همچنان وجود دارد. انسان بدون دین، انسان پرآشوب و ناامنی است. در مواقعی که دین رها شده، نیاز به دین وجود دارد اما موارد دیگری مانند سلبریتیها جایگزین آن میشود.
پنجمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «رسانههای دیجیتال و آینده دانش و دین» به همت «دفتر ارتباط با دانشآموختگان» اداره کل روابط عمومی دانشگاه تهران با حضور دکتر فاطمه نصرتی، رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان (مدیر پنل) و سخنرانی دکتر ابراهیم فیاض، دانشیار دانشکده علوم اجتماعی و دانشآموخته دانشگاه تهران، دکتر عبدالله بیچرانلو حسن، استادیار دانشکده و علوم اجتماعی و دانشآموخته دانشگاه تهران و دکتر احسان شاهقاسمی، استادیار دانشکده علوم اجتماعی و دانشآموخته دانشگاه تهران، یکشنبه ۱۱ مهر ماه بهصورت مجازی برگزار شد.
نظر شما :