اطلاعیه برگزاری بیستمین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۶۲۴۷ اخبار اطلاعیه‌ها
دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: بیستمین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران را با موضوع «فرآیند سوگ در دوران کرونا» برگزار می‌کند.
اطلاعیه برگزاری بیستمین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

بنا بر اطلاعیه اعلامی، بیستمین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران با موضوع «فرآیند سوگ در دوران کرونا» با حضور دکتر فاطمه نصرتی، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان (دبیر پنل) و سخنرانی دکتر حمید پورشریفی، دانشیار گروه روان‌شناسی بالینی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانش‌آموختۀ دانشگاه تهران، دکتر منیژه فیروزی، استادیار گروه روان‌شناسی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و دانش‌آموختۀ دانشگاه تهران و آقای سید سینا امامی، دانشجوی دکتری تخصصی روان‌شناسی سلامت و عضو اصلی هیئت مدیره انجمن بین رشته‌ای ترویج علم و فناوری و دانش‌آموختۀ دانشگاه تهران به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

زمان: چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۰ تا ۱۲

لینک برگزاری جلسه: https://vroom.ut.ac.ir/utpr