اولین جلسه هیات موسس کانون دانش آموختگان دانشگاه تهران برگزار شد.

۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۰ کد : ۹۰۷۳ اخبار

اولین جلسه هیأت مؤسس کانون دانش‌آموختگان دانشگاه تهران در تاریخ ۲۲ مرداد ماه ۱۳۹۸ به منظور هم‌اندیشی و تدوین اساسنامه کانون با حضور جناب آقای دکتر نیلی احمدآبادی ریاست محترم دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر خضری مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، جناب آقای دکتر آیت اله زاده شیرازی رئیس اداره دانش‌آموختگان دانشگاه، جناب آقای دکتر غلامی قائم مقام مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه، جناب آقای آقاسی دبیر و سخنگو و جناب آقای کیهانی مدیرعامل کانون فارغ‌التحصیلان دانشکده حقوق و علوم سیاسی، جناب آقای دکتر استیری دبیر و سرکار خانم عزآبادی خزانه‌دار کانون دانش‌آموختگان دانشکده مدیریت، جناب آقای مهندس صالح آبادی دبیر کانون مهندسین فارغ‌التحصیل دانشکده فنی، جناب آقای مهندس سروش مؤدب دبیر کانون دانش‌آموختگان دانشکده کارآفرینی، سرکار خانم مهندس دُرّه رئیس هیأت مدیره کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران و جناب آقای باستانی‌کیا مدیرعامل کانون دانش‌آموختگان اقتصاد ایران برگزار گردید. در این جلسه، مفاد اساسنامه کانون دانش‌آموختگان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. با توجه به اهمیت موضوع، یک کمیته بررسی توسط هیأت مؤسس پیشنهاد گردید تا پس از بررسی‌های دقیق در ارتباط با بندهایی از اساسنامه نتیجه نهایی را به هیأت مؤسس اعلام نماید. پس از تصویب اساسنامه مراحل ثبت کانون در اداره ثبت شرکت‌ها پیگیری خواهد گردید.