اطلاعیه برگزاری سومین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۴ کد : ۲۰۹۷۸ اطلاعیه‌ها
دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: سومین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران را با موضوع «یادگیری الکترونیکی: چالش‌ها و فرصت‌ها» برگزار می‌کند.
اطلاعیه برگزاری سومین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

بنا بر اطلاعیه اعلامی، سومین نشست علمی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران با موضوع «یادگیری الکترونیکی: چالش‌ها و فرصت‌ها» با حضور دکتر فاطمه نصرتی، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان (مدیر پنل) و سخنرانی دکتر سیدحسین حسینی، استاد دانشکده دامپزشکی و دانش‌آموخته دانشگاه تهران، دکتر حسن ابراهیمی، دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دانش‌آموخته دانشگاه تهران و دکتر فاطمه نارنجی ثانی، استادیار دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و دانش‌آموخته دانشگاه تهران به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

زمان: سه‌شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴ تا ۱۶

لینک برگزاری جلسه: https://vroom.ut.ac.ir/utpr