انتخاب مقالۀ دانش‌آموختۀ دانشگاه تهران:

انتخاب مقالۀ دانش‌آموختۀ دانشگاه تهران به‌عنوان برترین مقاله‌ در پنجمین کنگره ملی زغال‌سنگ ایران

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: مقاله‌های ارایه شده توسط دکتر گلناز جوزانی‌کهن و دکتر فرامرز دولتی ارده‌جانی، اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن پردیس، در پنجمین کنگره ملی زغال‌سنگ ایران، به‌عنوان مقاله‌های برتر این کنگره شناخته شدند.

.

به گزارش روابط‌عمومی پردیس دانشکده‌های فنی، مقاله: "مطالعه ژئوشیمیایی محتوای عناصر نادر خاکی سبک در خاکستر زغال معدن طبس" از دکتر گلناز جوزانی‌کهن و مقاله: "معرفی استراتژی معدنکاری سبز در معادن زغال‌سنگ" از دکتر فرامرز دولتی ارده‌جانی که در بخش اصلی کنگره ارائه شدند، بنابر رأی هیئت‌داوران این کنگره، به‌عنوان مقالات برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

مقالات برتر این کنفرانس در نشریه علمی- پژوهشی Journal of Mining and Environment چاپ خواهد شد که در پایگاه علمی اسکوپوس و WOS نمایه می‌شود.

کلید واژه ها: ژئوشیمیایی مقاله دانش‌آموختگان