دانشآموخته دانشگاه تهران - ۲۹
دکتر علی کرمی: جهان دچار بحران فقر معنوی شده است/ پشت پرده تمامی فرقههای موجود، ایجاد اختلال روانی در جامعه است
دکتر علی کرمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) و دانشآموختۀ دانشگاه تهران در یازدهمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «معنویت و سلامت روان» گفت: تغذیه بر روی سلامت نقش مهمی دارد. نمیتوان گفت دیگر که تغذیه سالم داریم. ورزش و تحرک مستمر کاهش پیدا کرده است. کاهش استرس و اضطراب، عدم خواب کافی و صحیح، دعا و نیایش، احساسات مثبت و شادی و استفاده صحیح از موبایل و فضای مجازی از این هفت اصل اساسی است.
او افزود: در رابطه با اخبار استرس زا کرونا در فضای مجازی با انتشار اطلاعات درست، مردم را باید از نگرانی در بیاوریم و اساتید باید در این رابطه کمک کنند. کرونا و شایعات آن اعصاب و روان مردم را بهم ریخته است.
دانشآموختۀ دانشگاه تهران بیان داشت: قدرتهای بزرگ بر روی کنترل ذهن بشر کار میکنند تا مردم را از مسائل دینی و معنوی دور کنند و استرس و تنش را در وجود آنها افزایش دهند. باید در مقابل این تهاجم ایستاد.
کرمی خاطر نشان کرد: اضطراب در خصوص واکسن و واکسینه شدن در بین خانوادهها و افراد افزایش پیدا کرده است. واکسنهای ایران، ساخته شدن دانشمندان خودمان است و نباید در این رابطه به دشمن اعتماد کرد.
او افزود: تهدیدات زیستی افزایش پیدا خواهد کرد و هدف آنها این است که معنویت را از دنیا بگیرند و دینهای کاذب را جایگزین کنند. پشت پرده تمامی فرقههای موجود، ایجاد اختلال روانی در جامعه است که بتوانند مردم را کنترل کنند و ذهن آنها را در دست بگیرند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ادامه داد: منشأ برخی از شایعات از افراد در برخی فرقههای گوناگون است که باعث بی قراری مردم میشود. باید مردم را ترغیب کنیم که بتوانند غلط را از درست تشخیص دهند.
کرمی افزود: دشمن مدام در تلاش است که آرامی را از جامعه بگیرد. باید همه مردم با هم یکصدا شویم و نگذاریم دشمن این تهدید کرونا را بین ما زیاد کند.
او تاکید کرد: اسلام برای کاهش اضطراب و استرس راههای بسیاری دارد. نماز و قرآن بسیار برای انسان آرامش به همراه دارد. باید در این مسیر پر صلابت قدم برداریم و دشمنان را به اهداف شومشان نرسانیم.
کرمی بیان داشت: جهان دچار یک بحران فقر معنوی شده است و در شرایط کرونا این فشارهای روانی در سلامت معنوی افراد تأثیر گذاشته است. مردم به بحثهای تئوریک علاقه نشان نمیدهند و باید در جامه عمل این مسائل نمایان داده شود.
یازدهمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «معنویت و سلامت روان» با حضور دکتر فاطمه نصرتی، رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان (دبیر پنل) و سخنرانی دکتر جعفر بوالهری، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشآموختۀ دانشگاه تهران، دکتر علی کرمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) و دانشآموختۀ دانشگاه تهران و دکتر باقر غباریبناب، استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی و دانشآموختۀ دانشگاه تهران چهارشنبه ۲۶ آبان ماه بهصورت مجازی برگزار شد.
نظر شما :