دانشآموخته دانشگاه تهران - ۳۴
دکتر عباس برآبادی: دیابت سازمانها جز با خلاقیت درمان نمیشود/ اساتید به دانشجویان فشار وارد نکنند اما از آنها کار تیمی بخواهند
دکتر عباس برآبادی، استاد دپارتمان فناوری و ایمنی دانشگاه ترومسو، دانشگاه قطب شمال نروژ (وایتی) و استاد وابسته در مرکز دانشگاه سوالبارد نروژ و دانشآموختۀ دانشگاه تهران در سیزدهمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «یادگیری زیستن با سیستم پیچیده: حلقۀ گمشده در صنعت»،
در اشاره به چهار وظیفه مشخص یک مدیر موفق، گفت: یک مدیر موفق باید نیروی کار خود را مهم بشمارد و تفاوتی بین رئیس و آبدارچی قائل نشود، اجازه سعی و خطا به نیروی کار داده شود تا به خلاقیت منجر شود، یک مدیر باید نیروهای کار خود را مربیگری کند و موفقیت هر نیرو به اسم خودش باشد و نیروی کار باید با فرهنگ سازمان آشنا شود.
وی با یادآوری اینکه در سیستمهای پیچیده موجود با سه عنصر سختافزار، نرمافزار و انسان روبرو هستیم، افزود: در دنیایی زندگی میکنیم که سرعت تغییرات در آن بسیار زیاد است و در آن عدم قطعیت زیادی موجود است. مشکل اساسی سازمانها هم این است که نیروهای کار سازمان، شرایط پیشبینی وضعیت را ندارند.
استاد دپارتمان فناوری و ایمنی دانشگاه ترومسو در ادامه و در تشریح بایدها و نبایدهای مدیریتی، عنوان کرد: مدیران سازمانی نباید با دخالت در جزئیات منجر به سوزاندن حس خلاقیت نیروهایشان شوند. استفاده از قدرت و زور سازمانی و ایجاد ترس در سازمان باعث میشود تا خلاقیت از سازمان خارج شود. در عین حال، استفاده از خلق و خوی سازمانی سبب میشود که محبوبیت افراد بیشتر شود.
دکتر برآبادی تاکید کرد: تصمیمگیریهایی که با لحاظ فرهنگ سازمانی انجام میشوند، موفقتر هستند. باید به نیروهای کار، مربیگری آموزش داده شود و برای به نتیجه رسیدن، توسعه انسانها و نوع محصول و تولید آن در نظر گرفته شود.
دانشآموخته دانشگاه تهران که در نشست علمی دفتر دانشآموختگان دانشگاه تهران سخن میگفت، با طرح انتقادی مبنی بر اینکه در دانشگاهها به دانشجویان مدیریت صحیح آموزش داده نشده است، خاطرنشان کرد: برای مدیریت در دنیای امروز باید کار تیمی انجام دهیم. نیاز است که اساتید، کار تیمی از دانشجویان بخواهند. باید خلاقیت آموزش داده شود و به دانشجویان فشار وارد نکنند. بنابراین ضروری است که دانشجویان، آگاهی درونی و خلاقیت خود را افزایش دهند.
سیزدهمین نشست علمی دانشآموختگان دانشگاه تهران با موضوع «یادگیری زیستن با سیستم پیچیده: حلقۀ گمشده در صنعت» با حضور دکتر فاطمه نصرتی، رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان (دبیر پنل) و سخنرانی دکتر عباس برآبادی، استاد دپارتمان فناوری و ایمنی دانشگاه ترومسو، دانشگاه قطب شمال نروژ (وایتی) و استاد وابسته در مرکز دانشگاه سوالبارد نروژ و دانشآموختۀ دانشگاه تهران و دکتر علی نوری قراحسنلو، دانشیار گروه مهندسی معدن دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین و دانشآموختۀ دانشگاه تهران، روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه به صورت مجازی برگزار شد.
نظر شما :