نکوداشت زندهیاد دکتر سیدمحمد میرمحمدی، دانشآموختهٔ دانشگاه تهران
دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران شنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ در مراسم نخستین سالگرد درگذشت دکتر سیدمحمد میرمحمدی که در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، با اشاره به اینکه زندهیاد دکتر میرمحمدی از دانشآموختگان دکتری دانشگاه تهران هستند؛ گفت: «دکتر میرمحمدی دارای رفتار و منش و سبک خاصی بودند و تواضع از ویژگیهای برجسته ایشان بود».
رئیس دانشگاه تهران از صداقت در رفتار و گفتار به عنوان یکی از ویژگیهای بارز دکتر سید محمد میرمحمدی نام برد و افزود: «صداقت در رفتار و گفتار و احساس مسئولیت و انجام امور به صورت مسئولانه، از جمله خصوصیات دکتر میرمحمدی هستند که بسیاری به آن اذعان دارند».
وی در ادامه اظهار کرد: «ویژگیهای رفتاری دکتر میرمحمدی باعث میشد که در گمنامی و در خفا کار انجام دهند و مایل نبودند دیده شوند؛ این در حالی بود که همه ایشان را میشناختند».
دکتر مقیمی تاکید کرد: «باید همگی تلاش کنیم که ویژگیهای ممتاز دکتر میرمحمدی را در خود ارتقا دهیم و بهویژه استادان جوان باید ایشان را سرلوحه کارها و رفتارهای خود قرار دهند».
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت درگذشت دکتر میرمحمدی، گفت: «بهترین تعبیر از خدمات اجرایی ایشان در پیام مقام معظم رهبری نمود دارد که فرمودند دکتر میرمحمدی در همه کارهایی که انجام دادند، سلامت نفس و سلامت عمل داشتند و این چیزی بود که همه به آن اذعان دارند».
گفتنی است دکتر سیدمحمد میرمحمدی در ۱۲ اسفند ۱۳۲۷ در شهر قم متولد شد. وی دانشآموختهٔ رشته روابط بینالملل و دکتری رشته مدیریت از دانشگاه تهران بود. دکتر حسن سبحانی دانشآموختهٔ مقطع دکتری (۱۳۷۱) دانشگاه تهران، دکتر علی دیواندری دانشآموختهٔ مقاطع دکتری (۱۳۸۰) و کارشناسی (۱۳۶۸)، دکتر محمدجواد ایروانی از استادان دانشگاه تهران، از سخنرانان این مراسم بودند که درباره ویژگیهای علمی، اجرایی، سیاسی و شخصیتی دکتر محمدی سخنانی ایراد کردند. از مسئولیتهای اجرایی ایشان میتوان به رئیس دفتر ویژه رئیس جمهور تا ۱۳۷۲؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور؛ معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری؛ مشاور و دستیار ویژه دفتر مقام معظم رهبری؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دبیر فراکسیون وفاق و کارآمدی و … اشاره کرد.
نظر شما :