دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزیده نخستین جشنواره جایزه ملی شهید پیشرفت شد

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: دکتر حسن محسنی دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزیده نخستین جشنواره جایزه ملی شهید پیشرفت، یادواره دانشمند شهید دکتر فخری‌زاده شد.

‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر حسن محسنی دانش‌آموختهٔ مقاطع دکتری (۱۳۸۸)، کارشناسی ارشد (۱۳۸۴) و کارشناسی (۱۳۸۲)، به پاس مجموعه تالیفات دانشگاهی خود، در بخش آثار تألیفی نخستین جشنواره جایزه ملی شهید پیشرفت، یادواره دانشمند شهید دکتر فخری‌زاده برگزیده شد. تندیس و لوح افتخار جشنواره ملی شهید پیشرفت (شهید فخری‌زاده) به این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تعلق گرفت.

کلید واژه ها: دانش‌آموختگان دانشگاه تهران جشنواره ملی شهید پیشرفت