سامانه موبایل دانشگاه تهران (myapp) با امکانات ویژه برای دانش آموختگان راه اندازی شد

در راستای توسعه خدمات در دسترس، شخصی‌سازی شده و دو زبانه به ذی‌نفعان دانشگاه تهران در بستر موبایل، آخرین نسخه اندروید سامانه موبایل دانشگاه تهران در تاریخ ۱۸/‏۱۰/‏۹۷‬ منتشر شد. در این نسخه، علاوه بر ارائه خدمات عمومی به تمام کاربران، خدمات ویژه‌ای نیز خاص دانش‌آموختگان ارائه می‌‌شود. فهرست برخی از قابلیت‌های جدیدترین نسخه سامانه موبایل دانشگاه برای دانش‌آموختگان دانشگاه تهران به شرح زیر می‌باشد.

• احراز هویت و مشاهده تصویر کارت دانش‌آموختگی

• آگاهی از وضعیت آموزشی (اطلاعات درس‌های گذرانده شده و نمره آخرین دوره تحصیل، و...)

• دسترسی به اپلیکیشن مشاوره آنلاین مرکز مشاوره دانشگاه تهران

• امکان ثبت درخواست همکاری و ثبت ایده در بخش "تحول به توان دانشجو"

جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایر قابلیت‌ها و دانلود آخرین نسخه بروزرسانی شده لطفاً به آدرس it.ut.ac.ir/mobile مراجعه فرمایید.