رونمایی از طرح «سهم تو» کانون نیکوکاری والعصر توسط دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: آئین رونمایی از طرح «سهم تو» کانون نیکوکاری والعصر دانشگاه تهران به منظور حمایت مالی از دانشجویان نیازمند در سطح دانشگاه تهران توسط کانون دانشجویی والعصر اجرا می‌شود.

آئین رونمایی از طرح «سهم تو» کانون نیکوکاری والعصر دانشگاه تهران ظهر امروز یکشنبه ۱۷ بهمن ماه با حضور دکتر هادی بهرامی احسان دانش‌آموختهٔ مقطع کارشناسی (۱۳۶۸) دانشگاه تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر علیرضا وجهی دانش‌آموختهٔ مقطع دکتری (۱۳۸۲) دانشگاه تهران و معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران و دکتر ناصر غلامی مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران در محل تالار امیرکبیر برگزار شد.
این طرح به منظور حمایت مالی از دانشجویان نیازمند در سطح دانشگاه تهران توسط کانون دانشجویی والعصر اجرا می‌شود.

کلید واژه ها: دانش‌آموختگان دانشگاه تهران کانون نیکوکاری والعصر