دانش‌آموختهٔ دانشگاه تهران، مدیر گروه‬ آموزشی‬ تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی شد

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: دکتر محسن معصومی، دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، به‌عنوان مدیر گروه‬ آموزشی‬ تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی منصوب شد.

دکتر محسن معصومی، دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، به‌عنوان مدیر گروه‬ آموزشی‬ تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی منصوب شد. وی دانش‌آموختهٔ مقاطع دکتری (۱۳۸۳)، کارشناسی ارشد (۱۳۷۷) و کارشناسی (۱۳۷۴) از دانشگاه تهران هستند.

کلید واژه ها: انتصاب دانش‌آموختگان دانشکده الهیات و معارف اسلامی