انتصاب دانش‌آموختهٔ دانشگاه تهران به عنوان مشاور امور استراتژیک دانشگاه ادیان و مذاهب

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور حکمی، دکتر احد رضایان را به سمت مشاور ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در امور استراتژیک منصوب کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور حکمی دکتر احد رضایان دانش‌آموختهٔ پسادکتری و دکتری از دانشگاه تهران را به سمت مشاور ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در امور استراتژیک منصوب کرد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این حکم خطاب به دکتر احد رضایان آورده است: نظر به تعهد، تجربه و توانایی‌های مدیریتی و علمی، جنابعالی را به سمت مشاور ریاست دانشگاه در امور استراتژیک منصوب می‌نمایم.
امید است با همکاری جنابعالی و سایر همکاران شاهد رونق هرچه بیشتر فعالیت‌های دانشگاه باشیم. دوام توفیق، عزت و سربلندی جناب‌عالی را از درگاه حضرت احدیت خواهانم.
گفتنی است اعتبار این حکم، دوسال می باشد.

کلید واژه ها: انتصاب دانش‌آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب