دانش‌آموختهٔ دانشگاه تهران، مدیر گروه‬ آموزشی‬ رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی شد

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران: دکتر الهه عرب عامری، دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، به‌عنوان مدیر گروه‬ آموزشی‬ رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب شد.

دکتر الهه عرب عامری، دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، به‌عنوان مدیر گروه‬ آموزشی‬ رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب شد. وی دانش‌آموختهٔ مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران هستند.

کلید واژه ها: انتصاب دانش‌آموختگان